web builder

O NAMA

GARD doo - Obezbeđenje lica i imovine

Štrosmajerova 1, 25000 Sombor, tel: 063/834 67 64, email: office@gardobezbedjenje.rs

Ko smo, šta radimo?

„GARD“ doo za obezbeđenje lica i imovine osnovano je 2001. godine i do danas uspešno štitimo imovinu i zaposlene u različitim oblastima i okruženjima, od sedišta firmi do prizvodnih pogona, banaka, poslovnih objekata, magacinskih prostora...

Obezbeđujemo naše klijente, ali pri tome štitimo i njihove klijente, dobavljače, posetioce i sva druga lica koja koriste njihove objekte. 

Obavezali smo se da ćemo pružati izuzetne usluge i da ćemo prevazići očekivanja klijenata tako što ćemo zapošljavati samo najbolje ljude, koji prolaze sve neophodne procese provere.
U „GARD“ doo zaposlena su lica različitih obrazovnih profila, sa znanjem stranih jezika, borilačkih veština i izuzetne fizičke spremnosti. Službenici su uniformisani po potrebi posla, opremljeni kratkim ili dugim cevima. Na raspolaganju preduzeća je brza i efikasna interventna jedinica.

Standardi

Posedujemo licencu za vršenje poslova fizičko - tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana.

Takođe, psedujemo licence za kontrolu alko-testa sa licenciranim službenicima obezbeđenja.

Posedujemo ISO standarde i to :
- ISO 9001:2015,
- ISO 14001:2015
- OHSAS 18001:2007,
preko sertifikacione kuće TÜV AUSTRIA CERT GMBH Ihre Nachricht vom: Unser Zeichen
Područje sertifikacije: fizičko i tehničko obezbeđenje lica i imovine; poljočuvarski poslovi; transport novca i vrednosnih pošiljki kao i patrolna služba. 

Tu smo za sva vaša pitanja

Štrosmajerova 1, 25000 Sombor

Telefon: 063/834 67 64
Email: office@gardobezbedjenje.rs

© Copyright 2020 GARD doo, obezbeđenje lica i imovine - All Rights Reserved - Web by Chilli media